Het nieuwe arboretumboek

In het nieuwe boek over het Geografisch Arboretum delen de auteurs en arboretumbeheerders Patrick Huvenne, Kevin Knevels en Wilfried Emmerechts hun kennis én passie: ze leiden ons binnen in de rijke variatie aan bossen in Amerika, Europa en Azië, in het gespecialiseerde beheer van zo’n levende collectie en in uitdagingen van duurzaam bosbeheer onder invloed van de klimaatverandering. De vele kaarten, grafieken en historische documenten ondersteunen hun verhaal. Jan Decreton staat garant voor de prachtige foto’s.

Praktische informatie:

310 p. – Hard Cover – Formaat: 23 x 28 cm – Volledig in kleur – Vele kaarten, grafieken en schitterende foto’s. Het boek is te verkrijgen in het Nederlands, Engels, Frans en Duits

Prijs: 40 € – verzendkosten binnenland: 5 € – verzendkosten buitenland: 15€

Om een exemplaar van het boek bestellen, schrijft u het bedrag van 40 € plus verzendkosten over op rekeningnummer BE54 0000 0173 6397 (BPOTBEB1) van de Koninklijke Schenking en stuurt u een mail met vermelding van uw naam, adres en de gewenste taal naar: info@arboretum-tervuren.be. Als u het betalingsbewijs meestuurt, kunt u rekenen op een snelle levering.

Mits contante betaling kan het boek ook ter plaatse worden afgehaald.